Sponsoraftale med OK Benzin

KIF har indgået samarbejdsaftale med OK Benzin - en fordel også for dig !!
 Fremover får du billig benzin / diesel og kan bl.a. tanke lokalt (DK) - og så støtter du tillige KIF.
Fordele for dig:
- billig benzin , der kan tankes 8 steder i Esbjerg, bl.a. hos DK Benzin i Kvaglund
- et OK kort er gratis, og der gives 1 måneds kredit på købet, rentefrit og med et beskedent gebyr på  5,50 kr. pr. måned ved betaling via PBS
- kortet er nemt at have med at gøre (du kan selv vælge pinkode, få en købsoversigt hver måned, vælge at betale via PBS, få kvittering via e-mail osv.)
Fordele for KIF:
- vi får 5 øre pr. liter benzin eller diesel der købes på et OK kort med tilknytning til aftalen (også nuværende kort kan overføres til KIFs aftale)
- for hvert nyt OK kort får vi 200,00 kr. (dog betinget af, at der købes mindst 500 l. benzin7diesel det første år efter at kortet er tegnet)
- bred opbakning fra OK til markedsføring mv. af aftalen, således at alle parter(KIF medlemmer, KIF og OK) får det optimale ud af aftalen
Hvordan får du et OK kort?:
Der er 2 muligheder:
1) Gå ind på OK's hjemmeside www.ok.dk, hvor det fremgår, hvordan du via denne hjemmeside kan få et OK kort. Husk i rubrikken "sponsornummer" at skrive 559883, som er KIF's sponsornummer.
2) Du kan kontakte en repræsentant for KIF, f.eks. et bestyrelsesmedlem, der så kan hjælpe med at få et OK kort (se under bestyrelse Samvirke for informationer på bestyrelsesmedlemmer)